Besat af gloryhole på toilettet

Jeg er 22 år og studerende. Min kæreste er flot og jeg får al det dejlige sex jeg ønsker, men søger alligevel nye hemmelige oplevelser. En af de stærkeste var her i sommer på et offentligt toilet i festugen. Jeg var iklædt T-shirt og Levy Strauss og synes selv jeg ser checket ud med min veltrænede krop. Jeg gik ind på et toilet og så med det samme, at der var et stort hul i væggen. Jeg kunne gennem hullet se en moden mand onanere sin pik inde på det andet toilet og jeg blev meget liderlig ved synet.

Jeg sad på toilettet og legede lidt med min pik da en lille seddel dumpede ind af hullet.

Der stod: Stik din pik ind i hullet! Mandens pikhoved viste sig i hullet, men den var for stor til at kunne komme helt ind. Jeg begyndte at blive lidt stiv da jeg så hans fingre opfordre mig. OK, tænkte jeg og stak pikken ind i hullet. En hånd tog straks hårdt fat i pikken og trak den helt ind. Nu blev jeg helt stiv og sad fast i hullet. Jeg mærkede den usynlige fremmede mand begynde at slikke pikhovedet. Jeg blev liderlig og fik isninger over hele kroppen af liderlighed. Nu begyndte han at sutte! Dybt, hårdt, blødt legede han med pikken, – og jeg nød det! Det varede ikke længe inden jeg begyndte at sprøjte og jeg kunne mærke han slugte min sperm, – sugede den ud af mig og slikkede blidt pikken mens den faldt. Jeg trak pikken ud og tænkte, at dette ikke var sidste gang jeg ville have den form for dejlig anonym fisse.

Jeg var blevet afhængig af hullet i væggen – gloryhole. Den modne mand kunne virkelig sutte og slikke så min kæreste ikke kunne konkurrere. Fornemmelsen i mit underliv når han sugede min sperm ud og drak den, varede i flere timer efter. Jeg kom jævnligt på et bestemt klokkeslæt og fik min behandling, – hver gang en fantastisk oplevelse. Det hele sluttede brat en dag da jeg så, at hullet var lavet større. Hans kæmpepik kunne nu komme igennem og jeg følte mig forpligtet til at ligge på knæ og sutte ham. Jeg kunne næsten ikke få den ind i munden så det var kun pikhovedet jeg slikkede. Han trak pikken til sig og mens jeg stadig lå på knæ. Jeg så igennem hullet et par store bryster og hænder med røde negle der masserede dem.

Jeg hørte manden sige, at jeg skulle stikke min pik ind og straks mærkede jeg brysterne om den. De skarpe negle trak også mine nosser igennem hullet og jeg mærkede en tynd løkke blive langt bag nosserne og strammet til. Jeg sad nu fast i hullet og mærkede, at kvinden begynde at lege med min pik og slikke mine nosser. Det var en helt anden fornemmelse end når manden gjorde det. Jeg prøvede om jeg kunne trække mine kønsorganer tilbage, men jeg sad uhjælpelig fast. Jeg hørte manden sige at jeg skulle åbne min dørlås. Jeg kunne lige nå den og straks kom han ind og låste igen. Jeg vidste godt hvad der skulle ske, men frygtede hans kæmpepik.

Han begyndte at overgramse min krop og smurte mit røvhul ind noget fedtet stads der duftede godt. Kvinden havde nu taget min pik langt ned i halsen og sugede dejligt. Manden begyndte langsomt, at presse sin pik op i min røv. Det gjorde ufatteligt ondt og han holdt mig på munden for, at jeg ikke skulle skrige for højt. Jeg følte at han sprængte mit røvhul da han drev sin kæmpepik i bund. Langsomt og rytmisk kneppede han mig og begyndte at sprøjte tunge stød langt op i mit tarm. Jeg fik selv en kraftig udløsning i munden på kvinden og det gjorde forfærdeligt ond særlig da han trak pikken ud af min røv. Han gik ud af toilettet og jeg mærkede snoren om mine nosser blive løsnet. Jeg var totalt bombet i flere dage, men tænker alligevel tit på hullet i væggen.

FavoriteLoadingAdd to favorites

leave a comment

Create AccountLog In Your Account