Blowjob i et solcenter

Det er ik nogen hemmelighed at jeg er lidt af en billig tøs. og hel ærlig det skammer jeg mig ik over. jeg er vild med sex og vild med pik og sperm og takket være mit udseende så får jeg alt det pik jeg vil ha.

Jeg har godt nok en kæreste men det er desværre ik nok for mig. tror at jeg har suttet pik på 90 % af drengene i min klasse og halvdelen har jeg også kneppet. udover drengene fra klassen har jeg nok været sammen med 25 andre drenge på skolen. vi har nogen ret store toiletter hvor det foregår. alle ved at jeg og nogen gange osse min veninde hygger os derude på drengetoilettet med forskellige fyrer. Vi bruger altid det samme toilet. og nogen gange kommer der også drenge fra andre skoler som har hørt rygtet om at vi slikker den af for 100 kroner med gummi og 200 kroner uden. og man kan kneppe mig for 300 kroner uden gummi.

jeg er på ppiller så man kan sperme op i mig uden der sker noget. det vil drenge gerne og mange vil også gerne sprøjte i mit ansigt. Jeg er vild med sperm. det tænder mig så meget at blive spermet i munden eller fissen og på min frække krop.

uden for skoletiden og i weekender hænger vi ud i nogle solcentre. der er altid en liderlig mand som vil betale for at jeg går med ham ind i en kabine og sutter ham. jeg har altid enten en kjole på hvor trusserne kan trækkes til side eller et par bukser hvor jeg har klippet hul i skridtet så man hurtigt kan komme til min fisse eller røvhul hvis han vil kneppe. jeg tager flere penge for dette end på skolen.

efterhånden som rygtet spreder sig om hvad for nogen solcentre vi kommer i, kommer der flere og flere mænd som vil købe noget teenager fisse. De fleste af dem er gift men alligevel vil de købe sex uden gummi. så jeg kan altid få alt det pik og sperm jeg vil have.

hvordan startede det? Ja det startede med en udsendelse på tv-2 lorry, hvor de fortalte om at det var et problem at nogle ludere tog deres kunder med i solcenter. nogenlunde på samme tid hørte jeg fra nogen veninder på Arto at de havde prøvet at mødes med fremmede mænd i solcenter og fået penge for at vise deres fisse og spille pikken af på dem.

Ikke noget rigtig sex fordi de var jo kun 12-13 år på det tidspunkt. bortset fra at nogle gange lod de ham slikke dem i fissen. jeg kender endda en som tog sin lillesøster med og lod en mand slikke lillesøsteren og så spillede min veninde pikken af på ham i mens.

nå men jeg aftalte med en pige på Arto at jeg gerne ville med hende og prøve. Så hun havde kontakt med en mand som hed Lasse på omkring de 40 som var gift men som gerne ville prøve to teenager piger.

jeg mødte op uden for solcentret i netstrømper sådan nogen med meget store masker og en lårkort kjole. og en lille top som var bundet i nakken. min fisse var nybarberet helt glat og der var fri adgang til den gennem netstrømperne. jeg var top liderlig og forberedt på at gå hele vejen. min fisse var allerede godt tændt og var meget våd.

udenfor solcenteret stod han alleredde og ventede på os. da han fik øje på mig var hans øjne nærmest ved at falde ud af hovedet. min veninde er ikke nær så lækker som mig, så han blev nok noget glædeligt overrasket da han så mig.

anyway, min veninde fik pengene og vi gik ind og fandt en kabine. jeg var ved at dø af nygerrighed efter at se hans pik. og da vi havde fået låst døren var vi med det samme nede på knæ foran ham og over hans pik. vi fik hans bukser knappet op og lynet ned, og hjalp hinanden med at trække bukser og boxers af ham.

hans pik sprang frem i hovederne på os. mega stor og stiv!! min veninde begyndte straks at slikke på skaftet. hun havde jo gjort det mange gange før men det havde jeg ikke på det tidpunkt.. jeg havde godt nok slikket pik på min kæreste men vi var begge to helt uerfarne om hvad vi skulle gøre, så det ku slet ikke sammenlignes med det som skete lige nu.

lasse begyndte at stønne og trak forhuden på pikken tilbage. jeg vidste instinktiv at han gerne ville slikkes dér så¨jeg stak tungen ud og begyndte at slikke. først forsigtigt med tungespidsen, men da jeg så at der begyndte at dryppe en klar væske ud af hullet i pikhovedet, tog jeg tungen hen og smagte på det. og WOOW smagen af hans præsperm gik lige i fissen på mig. det smagte bare så lækkert og intens af SEX og mandepik så jeg med det samme blev afhængig. og det har jeg jo som bekent været lige siden

jeg kan tydlig huske hvordan jeg bare blev ved og ved at slikke omkring hullet i hans pik og borede tungespidsen derned for at smage de lækre dråber. når der ikke var mere præsperm, tog jeg pikhovedet ind i min varme våde mund og suttede indtil jeg kunne smage præspermen igen.

jeg begyndte at køre munden op og ned over pikken. det føles sååå skønt at mærke hvordan pikhovedet gled ind i min mund og så dybere og dybere og så skaftet.. den bløde pikhud mod mine læber uhhhh det var skønt.

jeg tog en finger ned til min fisse og jeg fik et helt chok da jeg mærkede derned. den føltes meget større end normalt. fisselæberne var helt opsvulmede og min lille klitoris var også blevet på størrelse med en ært og helt hård. jeg var også sjaskvåd og jeg begynder at gnide mig selv og stikke en finger op. jeg ku mærke hvordan min fisse strammede sammen omkring min finger, som om at den troede at det var en rigtig mandepik og bare ville suge den dybt op.

min veninde tog fat i Lasses pik og nærmest trak den ud af munden på mig, så begyndte hun også at sutte på pikhovedet. jeg kiggede bare nysgerrig og liderligt på hvordan det store pikhovede kørte mellem hendes læber. mmmmmmm lød det fra hende da hun også kunne smage præspermen. jeg tog fat i pikken og ville trække den ud af munden på hende JEG ville ha hans pik og sperm, men hun sugede sig simpelhen fast til pikken og nev mig hårdt i armen til jeg slap den igen.

så istedet for begyndte jeg også at slikke op og ned af skaftet. som også var lækkert men jeg må inrømme at jeg tænkte mest på hvordan jeg fik pikken for mig selv igen, så jeg rigtig kunne smage den. imens slikkede jeg hans pik drivvåd og savlede ud over den, så det drev ned af den. hans nosser blev osse helt våde og på et tidspunkt slikkede jeg også der. det var lidt sværer da de jo ikk var så hårde, så jeg begyndte at sutte på dem. og det var noget han ku li og jeg kunne også mærke hvordan de begyndte at stramme mere og mere.

jeg prøvede om jeg ku få begge nosser i munden på sammen tid og det kunne jeg!! såååå lækert at have hele munden fyldt med mandenosser som var fyldt med sperm.

Lasse stømnnede nu at han var lige ved at komme. åhhh lad mig sutte din pik så!! tiggede jeg og tog fat i pikken igen. han tog fat i håret på min veninde og trak hende væk fra pikken. hun protesterede med munden fuld af pik, men der var ikke noget at gøre. jeg sendte hende er triumferende smil da Lasse tog pikken hen til mig, og jeg greb den grådigt mellem læberne og begyndte straks at sutte begærligt på den.

Lasse tog fat om mit hoved og begyndte at presse mig ned over pikken. det var svært med den kom lidt dybere. han blev ved at presse så pikken gled langsom længere ned og jeg ku mærke hvordan den kom ned i min hals. jeg gaggede på den og han trak den ud igen. der kom en masse savl og mundvand og så pressede han den igen dybt ned i halsen på mig. da jeg var mere forberedt ku jeg åbne mere op og til sidst kom pik hovedet helt ned i halsen. han holdt den der et stykke tid hvor jeg slet ikke kunne trække vejret. jeg forsøgte at sige han skulle stoppe men det ku jeg jo heller ikk, men endelig stoppede han og trak den ud og så fik jeg lov at sutte på pikhovedet igen. så var det lissom ok igen

jeg var jo mere og mere liderlig og jeg gnubbbede min klit heftigt mens jeg ku mærke hvordan hans pik først svulmede op og så nærmest eksploderede i munden på mig. hele min mund blev fyldt af lækker hed mandesperm.

jeg vendte det hvide ud af øjnene og var totalt i himlen. jeg slugte og ku mærke hvordan de lækre dråber flød ned i halsen på mig og min mund blev fyldt med endnu et sprøjt af mandesæd. min fisse kom og kom og kom mens jeg skiftevis drak og sugede spermen ud af pikken.

det sjove var at samtidig ku jeg høre min veninde hyle over at hun ikke fik lov til og smage og hun tiggede ham om at få noget sperm osse, men jeg fik det hele. hver en dråbe og jeg spildte intet. jeg følte mig som verdens heldigste pige og fryded mig virkelig over at hun ikke fik noget sperm.

FavoriteLoadingAdd to favorites
comments
 • Hej frække
  Du lyder super fræk og uartig
  Vil gerne møde dig
  Du kan bare skrive til mig

 • leave a comment

  Create Account  Log In Your Account