Blowjobs på Syddansk Universitet (SDU) i Odense

På SDU i odense er der en masse lækre studerende, der er meget villige til at give eller tage i mod blodjobs på universitetets toilettet. 

Jeg går til dagligt ude på Syddansk Universitet (SDU) i Odense. Her går der mange tusinde studerende og der er også en del homoer imellem. En del af dem er på HornetApp eller Grindr. Det er nogle apps, hvor man kan se hvilke andre villige homoer der er i nærheden.

Denne dag var jeg på biblioteket og var blevet godt træt af at læse. Jeg tog min mobiltelefon for at se om der var nogle lækre fyre i nærheden. Det var der heldigvis. Der var en lækker fyr der var ca. 80 m. væk fra mig. Jeg skrev til ham om han var frisk på et blowjob.

Kort tid efter fik jeg svar. “Skal vi mødes på toilettet på biblioteket?”, spurgte han. Jeg svarede ja og gik straks derudaf. Vi aftalte at han skulle skrive når han stod uden for døren. Jeg låste mig inde på toilettet og ventede bare på besked.

Kort efter hørte jeg at døren gik ind mod toilettet og så kom beskeden. “Jeg er her”, stod der. Jeg åbnede op og ind kom han så. Jeg sad på toilettet og han kom så hen til mig. Jeg åbnede hans bukser og trak dem ned, og tog så hans lækre pik i munden. Den var stadigvæk kun halvstiv, så jeg suttede alt jeg kunne for at få den stiv.

Jeg greb om begge hans balder med mine hænder, mens jeg kørte hans pik ud og ind af min mund. Imens jeg kunne mærke hans store pik vokse i min mund, stak jeg forsigtigt en finger op i hans numse, hvilket også fik ham til at stønne. Kort tid efter kom han med et kæmpe sprøjt i min mund. Jeg slikkede hans pik ren og han gik så ud igen. Nu kunne jeg gå ud og læse igen, mens jeg havde en saltet smag af sæd i munden.

FavoriteLoadingAdd to favorites

leave a comment

Create AccountLog In Your Account