En fremmed slikkede min ungpigefisse

Jeg var en liderlig ung pige på 15 år, der pludselig fik chancen for at få slikket min fisse til ekstase. 

Som ung pige på kun 15 år, prøvede jeg engang at tilmelde mig til et af de mange sexdating sider der findes. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men jeg tror det var nysgerrigheden og så det forbudte ved at der nu sad en masse fremmede liderlige mænd jeg kunne chatte med.

Da jeg oprettede min profil fik jeg tonsvis af beskeder. Måske fordi de så en mulighed i at ordne en ung pigefisse. Der manglede i hvert fald ikke tilbud.

På et tidspunkt begynder en 50-årig mand så at skrive til mig. Han spørger først ind til mange af mine interesser, som jeg da gerne deler ud af. Senere blev snakken lidt mere frækt. Han spurgte f.eks. om jeg kunne lide pikke og hvad jeg havde prøvet. Jeg havde ikke prøvet så meget på det tidspunkt, og havde da heller ikke tænkt mig at kneppe med en fremmed fyr lige med det samme.

Men han blev ved med at tilbyde mig både en trekant, at blive bundet og analsex. Der var ikke det han ikke kunne ordne. Så begyndte han at tilbyde at han kunne slikke min fisse godt og grundigt, så jeg ville komme i en kæmpeorgasme. Der blev jeg lidt tændt, fordi jeg havde længe drømt om at få slikket min stramme mis. Han lovede at vi kunne mødes i hans bil og han ville ikke presse på, for at kneppe mig.

På en eller anden måde stolede jeg på ham, måske især fordi vi nu havde skrevet sammen i et stykke tid. Så vi aftale at mødes på en parkeringsplads, hvorefter han ville køre mig ud i et øde område, hvor han kunne slikke mig i ro og fred.

Jeg gik i bad og barberede min mis fuldstændig glat, så den var frisk og lækker. Så gik jeg hen til den parkeringsplads, hvor vi havde aftalt at mødes. Pludselig kom hans bil kørende ind på parkeringspladsen, og han åbnede døren og spurgte om jeg var den han havde skrevet med. Jeg nikkede og steg ind i bilen. Han kørte mig ud i et øde skovområde og stoppede så bilen.

Så bad han mig om at lægge mig om på bagsædet af bilen. Jeg havde den dag taget et par hotpants på, for at virke fræk, så dem tog jeg af og lagde mig ind på bagsædet kun iført en g-streng. Så kom han om og startede med at røre mig på brysterne. Han nulrede mine brystvorter, hvilket faktisk også var meget frækt. Så kyssede han mig til han kom ned til mine lår og hen til min fisse.

Han begyndte så at tage g-strengen til side og slikke min frække mis, som nu var blevet godt våd. Jeg tændte virkelig på at mærke den varme tunge mod min fisse. Han var rigtig god til at slikke og det kildrede i hele maven. Jeg begyndte at stønne, hvilket fik ham til at stikke en finger op i min fisse, mens han slikkede min klit. Jeg synes det var megafrækt og elskede at mærke hans finger op i min fisse.

Han havde jo sagt at han ikke ville kneppe mig, men det kunne han ikke helt holde. Han begyndte at åbne sine bukser og mens han kyssede op mod mine bryster, kunne jeg mærke hans stive pik mod min fisseåbning. Jeg sagde til ham, at det ikke var aftalen og det ville jeg ikke, hvilket så fik ham til at gå ned og slikke igen.

Nu begyndte det for alvor at gøre godt i hele kroppen og jeg kunne mærke jeg snart skulle komme. Jeg sagde til ham “jeg kommer snart” og det fik ham til at slikke endnu hurtigere. Pludselig kom jeg i hele kroppen i en kæmpe orgasme, hvor jeg skreg over hele skoven. Jeg følte jeg slet ikke kunne styre noget og det udnyttede han. Fordi mens jeg der ikke rigtig kunne styre noget stak han pikken op og begyndte at kneppe mig.

Det føltes faktisk dejligt, selvom det ikke var aftalen, så jeg lod ham gøre det. Meget hurtig kom han i et kæmpe sprøjt oppe i min brugte fisse. Han trak sig så ud og jeg kunne så rejse mig op og gå om på forsædet igen. Mens sæden dryppede ud af fissen, kørte han mig så tilbage til parkeringspladsen og satte mig af igen.

FavoriteLoadingAdd to favorites

leave a comment

Create AccountLog In Your Account