Gav et blowjob ved Ansgar Kirkes gloryhole

Dette er historien om første gang jeg gav et blowjob ved gloryholet ved Ansgar Kirke i Odense. 

I Odense er der et gloryhole på et toilet i nærheden af Ansgar Kirke. Her er der boret et hul mellem toiletkabinen og ude ved pissoiret. Jeg skulle denne dag ind på toilettet og tisse. Da jeg kom ind, gik jeg hen til pissoiret for at tisse, da der lige pludselig blev stukket en kæmpe pik ud gennem hullet.

Det var en flot omskåret pik der bare var KÆMPE stor. Jeg havde aldrig suttet pik før, men nu blev fristelsen simpelthen for stor.

Jeg satte mig ned på knæ og begyndte at slikke på det lækre pikhoved. Min tunge cirkulerede rundt om pikhovedet, der smagte megagodt. Jeg tog herefter hele staven i munden og stikkede pikken godt og grundigt ned i halsen. Nu begyndte jeg aktivt at sutte på den store pik. Frem og tilbage og frem og tilbage.

Et stykke tid efter låste personen bag hullet døren op til toiletkabinen. Jeg gik nu ind til ham og suttede lidt videre på pikken. Han satte sig ned på toilettet med pikken strittende godt op i luften. Nu ville han have mig til at sætte sig på hans kæmpepik. Mig der ikke engang før havde suttet pik før.

Jeg var bare så liderlig og pikken så lækker, så jeg kunne ikke nære mig. Jeg trak mine bukser ned og satte mig nu over hans pik og lod den glide op i min sultne røv. Pikken havde svært ved at komme ind, men det lykkedes og nu begyndte jeg at ride det kæmpe jern. Det kunne han godt lide fordi han begyndte at stønne.

Pludselig skubbede han mig op, stadig med pikken godt oppe i min røv. Han pressede mig mod væggen og kørte nu sit store jern ud og ind af min stramme numse. Han kørte den helt i bund, så jeg kunne høre testiklerne klaske mod mine balder. Jeg skreg af liderlighed og det blev for meget for ham. Han skød en kæmpe varm stråle af sperm direkte op i min jomfrurøv. Så trak han pikken ud igen, hvilket fik den massive mængde af sæd til at dryppe ud af min røv. Jeg trak nu mine bukser op, sagde tak for iaften og fik ud igen.

FavoriteLoadingAdd to favorites

leave a comment

Create AccountLog In Your Account