Jeg blev kneppet af kærestens bedste ven

Jeg hedder Katja og er 18 år gammel. Jeg mødte min kæreste Kasper for to år siden, og elsker ham stadig utroligt højt. Vi har det altid hyggeligt og sjovt, og vores sexliv er upåklageligt. Han har dog tendens til at drikke lidt for meget til fester, hvilket skulle vise sig at blive ret uheldigt for ham en aften. Men meget heldigt for mig.

Lad mig starte med at fortælle lidt om mig selv. Jeg er 167 høj, har langt brunt hår, og brune øjne. Mine bryster er forholdsvis store, hvilket da også bliver bemærket af de mænd, jeg møder. Det giver altid en dejlig varm fornemmelse i kroppen, når jeg kan mærke, at der bliver kigget på min kavalergang. Jeg er ret veltrænet, da jeg dyrker en del sport, hvilket giver sig udtryk i en slank figur og en stram røv, som min kæreste elsker at kramme. Dejligt!

Jeg mødte som sagt, min kæreste Kasper for ca. to år siden, og her for en måneds tid siden besluttede vi os for at flytte sammen i en lejlighed i Odense. Jeg var megatræt af at bo hjemme, og havde også bare lyst til at være sammen med min kæreste hele døgnet. Indtil videre har det bare været dejligt. Vi har dog fået et par klager fra vores underbo, da larmen fra vores soveværelse holdt hende vågen om natten… Jeg kan ligeså godt indrømme det, jeg er en skriger!

Historien, jeg vil fortælle, fandt sted i vores nye lejlighed for 3 uger siden, da vi ville fejre indflytningen ved at invitere min bedste veninde, Sofie, og Kaspers bedste ven, Jakob, på besøg. Vi ville lave en god middag og få os noget vin. Vi var begge to meget spændte, da vi ikke havde set Sofie og Jakob i et stykke tid, og vi glædede os til at se deres reaktion på lejligheden, som vi selv var ret glade for. Jeg kunne også mærke, at jeg var tændt i aften, og jeg vidste, at jeg måtte have noget, inden aftenen var omme. Da det ringede på døren, trak jeg Kasper helt ind til mig, gav ham et vådt, intenst tungekys og hviskede til ham: “Jeg SKAL have pik i aften!” Kasper smilede frækt og sagde, at det skulle jeg ikke bekymre mig om, han var også ved at være godt liderlig allerede.

Vi åbnede døren og lukkede gæsterne ind. “Heeej!” sagde Sofie. “Hvor er det bare længe siden!” Jeg gav hende et stort knus og et venskabeligt kys på munden. Jeg havde savnet hende. Hun havde været min veninde siden 1. klasse, og da vi kom i pubertetsalderen var det da også med hende, jeg havde mine første seksuelle oplevelser. Hun er nu blevet en rigtig smuk pige, 18 år, ligesom mig selv. Hun har langt lyst hår og nogle kønne blå øjne. Hun har en meget smuk slank figur, og hendes bryster er en lille bitte smule mindre end mine, men stadigvæk en flot størrelse.

Jakob fik også et knus og et kys på kinden. Jeg havde kendt ham ligeså lang tid, som jeg havde kendt Kasper, så det var meget naturligt. Men jeg synes på en måde, det var ekstra dejligt at give ham et knus i dag og mærke ham tæt mod min krop… måske fordi jeg var så liderlig i dag, det ved jeg ikke… .men uden rigtigt at vide hvorfor, tog jeg ham meget diskret på røven, inden vi slap hinanden. Han kiggede derefter på mig ret forbløffet, men med et smil på læben. “Kom indenfor og sæt jer ned”, sagde Kasper. “Maden er lige straks klar.”

Sofie og Kasper fandt sig til rette ved spisebordet, og Kasper og jeg fik hurtigt serveret maden og skænket rødvinen op. Vi nød maden og snakkede løst og fast om alt det, der nu optog os. Især, selvfølgelig, om vores nye lejlighed, som de begge roste til skyerne, til min og Kaspers store glæde. “I ser stadigvæk meget lykkelige ud sammen” sagde Sofie begejstret, og vi kunne da kun give hende ret. Kærester gennem to år og ingen alvorlige problemer. Kasper kiggede mig dybt i øjnene. “Du er så smuk, Katja!”. Han var virkelig alvorlig, men jeg kunne også godt se et frækt glimt i øjet på ham. Han gav mig et kys på kinden og derefter et dybt, vådt tungekys. Der var lagt op til sex!

“Nå, skulle vi aldrig have noget mere vin?” grinede Jakob, og der gik det op for mig, at Kasper og jeg havde tungekysset i ret lang tid. Kasper blev lidt overrasket, og rødmede let. “Ja drikke, det har du altid været god til” grinede han og gik ud efter en flaske mere. Det blev hurtigt til en del flasker, da vi virkelig hyggede os, og lidt sprut kom da også ind i billedet. Jakob og Sofie havde et godt øje til hinanden, kunne jeg se, og da jeg på et tidspunkt rejste mig op lidt uventet, så jeg da også, at Sofie havde sin hånd lige på Jakobs skridt. Hun trak den dog hurtigt til sig, da jeg rejste mig. “Hehe, hygger du dig Sofie?” grinede jeg. Hun kiggede ned, ret genert. “Hold dig da endelig ikke tilbage for vores skyld”, skyndte jeg mig at tilføje. “Mig og Kasper har vidst heller ikke holdt os tilbage”. Sofie tog mig på ordet og kyssede Jakob på munden. Jakob blev noget overrasket, men gengældte hurtigt hendes kys, og det varede ikke længe, før det blev til et intenst tungekys.

Det gjorde mig virkelig liderlig at se dem råkysse hinanden på den måde. Jeg vendte mig om for at kysse Kasper, men han var gået på toilet. Han kom tilbage lidt efter, men vaklede gevaldigt. Han havde fået alt for meget at drikke, og jeg begyndte at blive bekymret for, om han var klar til at kneppe mig, sådan som jeg trængte til. Jeg kyssede ham på øret og ville også give ham et tungekys. Han kiggede helt blankt på mig, smilede kort, hvorefter han knaldede hovedet i bordet. Han var gået ud som et lys. “Gud, hvad skete der?” udbrød Sofie forskrækket, og blev revet ud af sin drømmeverden med Jakob. “Han har drukket for meget igen” sagde jeg modløst. “Er han okay?”, spurgte Jakob bekymret, og gik hen for at sætte ham op i stolen. “Han har det fint, han er bare gået ud som et lys”. Kort efter begyndte han at snorke højt, og var tydeligvis ikke til at få liv i, den aften. Da vi ikke bare kunne lade ham sidde i stolen, hjalp Jakob mig med at bære ham over i sofaen, hvor han kunne ligge og sove i fred. Han snorkede videre og var helt væk.

Jakob gik tilbage til Sofie og de kyssede videre. Jeg var nu overladt til at være tilskuer til deres nye romance, men det var nu heller ikke så dårligt. Jeg kunne mærke, at jeg begyndte at blive meget våd, da deres hænder efterhånden var overalt på hinanden. De gik ud midt i stuen og lagde sig ned på vores dejlige gulvtæppe. De tungekyssede som besatte, mens de rullede rundt på gulvet. Sofie rejste sig for at tage sin trøje af. Hun smilede frækt til Jakob, der stadig lå nede på gulvet, mens hun helt stripperagtigt også smed først bukserne og derefter sin bh. Hendes smukke bryster var nu blottede og hendes stive brystvorter pegede lige i luften. Hun bad Jakob om at rejse sig op, hvorefter hun gik ned på knæ og åbnede hans bukser. Hun tog hans pik i hånden, og den var allerede ved at være godt stiv. Deres lange tungekys og hendes frække dans havde haft sin virkning.

Sofie legede lidt med Jakobs pik i hånden, og begyndte snart at slikke op og ned af skaftet, mens hun gav ham det frækkeste blik. Hun ved virkelig, hvordan man tænder en fyr. Snart efter tog hun pikken i munden og suttede løs. Jakobs ansigt vred sig af liderlighed. Han var i den syvende himmel, af at få suttet pik af denne blonde skønhed. Jeg blev selv ufatteligt tændt af synet og var begyndt at lege med mig selv. Jeg havde sådan lyst til at blande mig. Men ville det være rigtigt? Jeg havde aldrig før været Kasper utro, men jeg skal da ærligt indrømme, at jeg tit har fantaseret om det. Og lige nu lå han henne i sofaen i samme stue og sov… det ville bare være for frækt!

Liderlig som jeg var, tog jeg ikke lang tid om at beslutte mig. Jeg gik hen til dem og kyssede Jakob hårdt på munden. Han kiggede på mig, meget overrasket, og Sofie stoppede da også sit engagerede blowjob og kiggede forbløffet på mig, men gav mig samtidig et frækt smil. “Vil du overtage?” Jeg smilede frækt og satte mig på knæ. Jeg tog Jakobs pik i hånden og gjorde klar til at sutte, da Jakob forskrækket udbrød “jamen hvad med Kasper?” “Bare rolig, han sover tungt” beroligede jeg ham. “Og du siger vel ikke nej til et blowjob?” Jakob var meget forvirret, men også meget liderlig. Han rystede på hovedet og ventede nu blot på, at jeg skulle tage fat. Jeg kiggede op på ham og smilede frækt. “Det tænkte jeg også nok”. Jeg lod mine læber omslutte hans stive, dunkende pik og gik i gang med at sutte. Jeg nød fornemmelsen af hans varme, stive pik i min mund, og tænkte, at nu skete det.

Jeg havde aldrig før været min kæreste utro, men var nu i gang med at sutte pik på hans bedste ven – mens han lå og sov i sofaen ganske få meter fra os! Det var uden tvivl det frækkeste, jeg havde oplevet, og jeg blev plaskvåd mellem benene. Sofie rev mig i håret og trak mig væk fra Jakobs pik. Hun ville også til. Hun gav mig et dejligt varmt tungekys og tog derefter Jakobs pik i munden igen. Jeg kunne se, hvordan Jakobs ansigt vred sig af liderlighed. “Fuck hvor er det dejligt!” sagde han med en sløret, dyb stemme.

Jeg trak Sofie væk fra pikken og kyssede hende. Vi hjalp derefter hinanden med at slikke. Det vare mere, end hvad Jakob kunne klare. “Åååååh jeg kommer!” brølede han. Han skød sin sperm ud over Sofies ansigt. Jeg tog fat hans pik og pegede den over mod mig, så jeg nåede at få det sidste sprøjt.

Mig og Sofie slikkede spermen af hinandens ansigter og mødtes i nogle heftige tungekys. Jeg var så liderlig, at jeg snart ikke kunne holde til det mere. “Slik min fisse!” kommanderede jeg Sofie. Jeg vidste, hvor god hun var til det, og trængte til at blive slikket ordentligt. Hun smilede frækt til mig, hjalp mig hurtigt af med mit tøj og lagde sig mellem mine ben. Hun kørte sin tunge op og ned af indersiden af mine lår. Det pirrede mig forfærdeligt meget, og jeg kunne ikke klare det.

Jeg tog fat i hendes hår og skubbede hendes hoved ind til min fisse. Hun havde ikke andet valg end at slikke der, hvor jeg havde allermest brug for det. Hun kiggede op på mig med et frækt smil og lod sin tunge røre min klit. Åååh, hvor var det dejligt! Hun begyndte at slikke ligeså stille, og kunne mærke, hvor våd, jeg var. Hun slikkede hurtigere og hurtigere på min klit, og jeg begyndte efterhånden at småstønne. Jeg var nødt til at være stille, så Kasper ikke vågnede, så jeg prøvede at holde igen på min stønnen. Sofie slikkede på to af sine fingre og stak dem direkte op i min fisse.

“Ååååh!” udbrød jeg og blev forskrækket over, hvor højt det var. Men jeg kunne ikke holde mig tilbage, det føltes så dejligt med Sofies fingre mellem mine ben. Hun fingerkneppede mig i et fast tempo, mens hun fortsatte med at slikke min klit. Jakob kiggede lidt nervøst over mod Kasper, men var samtidig tydeligvis enormt tændt over situationen. Han var nu nøgen og havde helt stiv pik igen.

Han gik over til sofaen og hentede en pude, som han stoppede i munden på mig. Klogt valg, da han jo ikke ville have, at hans bedste ven skulle vågne og opdage, hvad jeg havde gang i. Efter at have sikret sig, at man ikke kunne høre min stønnen, stillede han sig om bag ved Sofie, som lå på alle fire, og stak sin pik ind i hendes efterhånden gloende hede fisse. Hun gav et forskrækket gisp og stoppede slikkeriet et øjeblik. Jeg tog puden ud af munden og råbte “Bliv ved!”.

Jakob begyndte at kneppe Sofie, og hun fortsatte med at slikke min fisse og fingerkneppe mig. Hun fik sværere og sværere ved at koncentrere sig, da hun selv kom nær en orgasme. Jeg skreg min liderlighed ud i puden, så det ikke kunne høres ret tydeligt. Nu kom jeg, og det var i en himmelsk orgasme!

“Uuuummmmmhhhhh” kunne jeg høre mig selv skrige ud i puden, mens Sofie slikkede mine fissesafter til sig. Der gik ikke længe, før hun selv kom. Hendes krop spændte sig som en flitsbue, hvorefter gav et kort skrig, og faldt så udmattet sammen. Hun kravlede op til mig og tungekyssede mig, og stak sine fingre i munden på mig, så jeg kunne smage mine egne fissesafter. Bare det, gjorde mig liderlig igen.

Og så fik jeg et chok. BUMP! Kasper var trillet ned fra sofaen. Jeg kiggede forskrækket over på ham, rædselsslagen for, at han skulle have vågnet. Men han lå stadigvæk og snorkboblede, selvom han var faldet på gulvet. Utroligt.

Min liderlighed vendte øjeblikkeligt tilbage, da jeg så, at han stadigvæk sov. Jakob var ikke kommet efter at have kneppet Sofie og havde stadigvæk en ordentlig stivert på. Jeg tænkte et øjeblik, men besluttede mig hurtigt. Jeg MÅTTE have pik! Jeg rejste mig op og gik hen til Jakob, tog fat i hans hoved og stak min tunge ind i munden på ham. Vi mødtes i et dybt, varmt tungekys.

“Knep mig!” hviskede jeg til ham. Jeg trak ham hen mod sofaen og lagde mig på gulvet lige ved siden af min kæreste. “Knep mig lige nu!” Jakob var tydeligvis i syv sind. Han kiggede frem og tilbage mellem Kasper og mig. Hans bedste ven lå og sov, og nu ville hans kæreste kneppes, mens hun lå lige op ad ham. “Jeg kan ikke gøre det mod Kasper”, sagde han. “Men jeg er så pisseliderlig, og du er så sindssygt fræk Katja!”. Jeg kiggede op på ham med de største hundeøjne.

“Please søde Jakob. Jeg vil så gerne have din pik op i mig! Jeg vil så gerne kneppes her ved siden af min sovende kæreste!” Mere skulle der ikke til for Jakob. Han lagde sig oven på mig og borede sin pik op i mig. “Aaaah!” udbrød jeg. “Hvis det er sådan du vil have det, så skal du også få det!” sagde han til mig i en streng tone og begyndte så direkte at råkneppe mig! “Jaaaaaaaah” stønnede jeg.

Det var lige præcis det, jeg trængte til. “Knep mig så!” Jakob kneppede mig så hårdt, som jeg aldrig har prøvet før. Det her var klart det bedste sex, jeg nogensinde har fået!

“Knep mig i røven” bad jeg. “Kasper har aldrig fået lov til at kneppe mig i røven, selvom han meget gerne vil. Jeg vil have dig til at være den første. Stik din store dejlige pik op i min røv, please søde Jakob!” Jakob trak sig ud af mig og tænkte et kort øjeblik. Jeg satte mig op på alle fire med en arm og et ben på hver sin side af min kæreste, så jeg faktisk lå oven på ham. Jeg gav Jakob hundeøjnene, og minsandten om ikke det virkede igen. Han stak en finger op i min fisse og brugte safterne til at smøre mit røvhul med.

Han stak sin pik ligeså stille ind, indtil den var helt i bund i mit røvhul. Han begyndte at kneppe mig, og det var mere, end jeg kunne klare. Jeg har aldrig før været så fyldt ud og så liderlig i mit liv. Jeg lå og kiggede direkte ned i hovedet på min kæreste, mens hans bedste ven kneppede mig i røven! “Jaaaaaaaaa, bliv ved!” nærmest skreg jeg, og forskrækket over mig selv greb jeg fat i en pude og tog den i munden. Jeg skreg min liderlighed ud i puden og nød situationen fuldt ud. Jeg var meget tæt på orgasme og i et øjeblik af ekstrem liderlighed tog jeg puden ud af munden og skreg højt! “Jaaaaaa KNEP mig!! Knep mig i røven Jakob! Fuck, hvor er du god!!”

Jeg havde nu hovedet kun få centimeter fra min sovende kærestes hoved og råbte af mine fulde lungers kræft. “Giv mig din store pik Jakob, knep mig så!!!” Jeg kom i den største orgasme i mit liv! “Åååååh jaaa!!” Jeg rullede mig om på siden og lå nu igen ved siden af Kasper. “Kom så i munden på mig Jakob” kommanderede jeg. “Giv mig alt, hvad du har!” Jakob havde nu glemt alt om Kasper og sprøjtede sin sperm ud over mig. Han kom nok med 7-8 store sprøjt, der ramte mig i ansigtet, i munden, på brysterne og lidt over det hele. “Åååh ja…” gryntede Jakob. “Fuck hvor er du fræk Katja!”.

Jeg kiggede over på Kasper, der stadig sov, men ikke snorkede mere. Han åbnede pludselig øjnene. Mit hjerte stod stille et øjeblik. Han kiggede på mit ansigt, der var dækket i Jakobs sperm. Han så lidt forvirret og meget træt ud. Så gav han mig et stille dumt smil og gik igen ud som et lys. Han lod ikke til at have fattet noget som helst. Han havde ligget og sovet, mens jeg havde fået det bedste pik i mit liv! Jeg havde et eller andet sted lidt ondt af ham, men samtidig er det jo hans egen fejl, at han drak sig selv under bordet… og jeg synes selv, jeg fortjener en god gang pik, når jeg er så liderlig.

Sofie, Jakob og jeg tog et hurtigt bad og jeg nåede at blive kneppet en enkelt gang mere under bruseren, inden vi gik udmattede i seng. Næste morgen mødte vi en Kasper, der havde tømmermænd, men virkede ellers frisk og glad. Ingen tegn på noget usædvanligt. “Godmorgen min skat” sagde jeg og kyssede ham. “Har du sovet godt?” Kasper smilede. “Jo tak, jeg har sovet som en sten hele natten.” Vi fik en hurtig gang morgenmad, hvorefter Sofie og Jakob gik hjem.

“Tak for en rigtig hyggelig aften” sagde Jakob og jeg kunne godt fornemme det frække blik i hans øjne. “Selv tak søde” sagde jeg og gav ham et varmt knus. Diskret tog jeg ham igen på røven og smilede til ham. “Kom godt hjem”.

Mig og Kasper er stadigvæk ligeså lykkelige sammen, som vi altid har været, han lever i lykkelig uvidenhed. Jeg bliver liderlig, hver gang jeg tænker på den aften, og det er tit det, jeg tænker på, når jeg er sammen med Kasper. Så hvem ved, der kommer nok en ny historie fra mig på et tidspunkt. Det er i hvert fald helt sikkert ikke sidste gang, jeg har kneppet udenom.

FavoriteLoadingAdd to favorites
comments
  • Fuck du lyder fræk….

    Lad os mødes….

    Har selv kæreste, 188høj, 75kg og pik på 21cm. 😉

  • leave a comment

    Create Account    Log In Your Account