Jeg suttede fremmed fyrs pik på Odense Banegård

Jeg suttede fremmed fyrs pik på Odense Banegård

Jeg suttede fremmed fyrs pik på Odense Banegård

Jeg pendler ofte mellem Odense og mit hjem med tog. Derfor kommer jeg stort set dagligt forbi Odense banegård. Når jeg får fri fra arbejde bliver jeg så liderlig efter pik, så jeg bare må finde en pik jeg kan tage  munden.

Jeg fik derfor den ide at søge efter en fyr på sexapp’en Grindr. Det er en app hvor jeg nemt kan se om der er nogle fyre i nærheden, der gerne vil have sex – diskret og ligepå. Jeg fandt hurtig en anden lækker fyr på banegården og på afstanden kunne jeg se at han kun var 80 meter væk fra mig. Det var lidt pirrende at tænke på at kun 80 meter væk, stod der en pik og bare ventede på at blive suttet.

Jeg havde en del ventetid før toget kom, så jeg skrev til fyren om han kunne tænke sig at sutte min pik. Vi aftalte at mødes inde på toilettet på Odense Banegård. Jeg fik ind og stillede mig på pissoiret og lod som om jeg skulle pisse. Snart kom fyren ind og stillede sig ved siden af mig. Der var ingen andre.

Vi pakkede begge vores pik ud, og hans pik var endnu større end ventet. Jeg tog om pikken og begyndte at give ham et håndjob, og han begyndte at stønne. Det var lidt risikabelt at stå herude og onanere hans pik, så vi låste os inde i en kabine sammen.

Så satte jeg mig ned på knæ, og pakkede igen dyret ud. Jeg startede så med at sutte pikken ude på spidsen og tog bagefter pikken helt ind i munden. Jeg suttede alt hvad jeg havde lært, og kunne også mærke han blev mere og mere liderlig. Mens jeg suttede ham begyndte jeg stille og rolig at stikke en finger op i røven på ham. Det fik ham til at stønne endnu mere.

Han sagde så at nu ville han gerne sutte min røv og jeg stillede mig så foroverbøjet ind over toilettet, og spredte mine balder, så mit nybarberede røvhul kom til syne. Han satte sig ned på knæ og begyndte så at stikke tungen ned til min røv. Han slikkede godt og grundig rundt om røvhullet, og det var rigtig dejligt. Mit røvhul blev godt fugtet ind, og så begyndte han også at stikke en finger op i røven på mig.

Jeg blev mere og mere liderlig, og nu ville jeg have mere. Jeg viskede til ham “Knep mig” og så rejste han sig op, og pegede sin kæmpestore pik mod mit røvhul. Han stak pikken ind i mit fugtige hul og begyndte så stille og roligt at kneppe mig. Imens kunne vi høre andre mænd der skulle ind og tisse. Det var megafrækt.

Da han havde kneppet mig et stykke tid, kunne han til sidst ikke mere og sagde at han ville komme. Han kom dybt oppe i røven på mig, så der dryppede med sperm ud. Det var megafrækt. Så tog han bukserne på igen, og gik ud og jeg kunne nu sætte mig ind i toget med en røv fyldt med sperm.

FavoriteLoadingAdd to favorites

leave a comment

Create AccountLog In Your Account