Min søster og jeg delte værelse

En del af familien kom på besøg løbet af sommeren. Min tante og onkel på min mors side, og mine bedsteforældre på min fars side. Der var i forvejen ikke flere ledige værelser i vores hjem, så min søster og jeg var nødt til at dele værelse i en uge.

Og det var en god ide, skulle jeg snart opdage. Jeg var 18 år og min søster Lene var 19 år gammel. Fordi vi var så tæt i alder, troede mange vi var tvillinger. Vi havde da også et meget tæt forhold, så det var intet problem at dele værelse.

Efter at vi havde en stor middag, gik alle til deres værelser. Min tante og onkel sov i min søsters værelse, da det var lidt større end mit, og mine bedsteforældre tog mine forældres værelse, og mine forældre sov på en sovesofa i stuen. Mens jeg gik på badeværelset, gik Lene ind på mit værelse og ventede.

Da jeg så hende i hendes natkjole, indså jeg at hun havde en smuk og lækker krop. Jeg tror jeg aldrig været opmærksom på hendes krop før, men hun var meget attraktivt. Jeg var ikke forberedt på de tanker jeg havde om hede. Jeg tænkte ikke på noget seksuelt i særdeleshed, men vi skulle til at sove i samme seng. Det gjorde mine pik stiv.

Jeg skyndte mig at lægge mig under dynen, og trække dynen over så hun ikke skulle se mit stive lem. Hun slukker lyset og jeg blev mere nervøs. Hun lagde sig ned i sengen og hendes røv rørte mig blidt. Jeg var nød til at vende mig, så hun ikke kunne mærke min stive pik.

“Du behøver ikke vende dig om,” sagde hun. Jeg har ikke noget imod at du kan kigge på mig. Jeg sagde at jeg bare synes det var mere behageligt at ligge på den anden side.

I de næste par minutter, forsøgte jeg at tænke på noget andet end min søster ved siden af mig, men min stive pik vil ikke gå ned. Normalt fik jeg ikke stiv pik af at tænke på min søster, men det gjorde jeg altså nu.

Hun vendte sig rundt og bemærkede at jeg stadig vendte med ryggen til hende. “Er du flov over at skulle sove med mig”, spurgte hun. Jeg sagde “Selvfølgelig ikke”. “Så vend dig rundt, så vi kan snakke”, sagde hun så. “Jeg…kan ikke”, svarede jeg dumt. “Hvorfor ikke”, sagde hun så. Og så måtte jeg jo indrømme at jeg fik stiv pik, når jeg lå i sengen med hende.

Hun begyndte at smile og spurgte interesseret ind til det. “Har du virkelig stiv pik?” spurgte hun. Jeg nikkede. “Det er okay, det skal du ikke være flov over”, sagde hun så.

Jeg vendte mig om, men var bange for at pikken skulle røre hende. Det var jo kun en enmandsseng, så jeg kunne næsten ikke undgå det. “Det gør ikke noget du rører mig, jeg har ikke noget imod det. Kom du bare tættere på”.

Jeg rykkede lidt tættere på og hun sagde så “Hmmm, det er meget bedre”. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige. Jeg kunne nu mærke hendes varme krop og hun kunne mærke min stive pik, der spjættede og hoppede et par gange.

Vi fald overraskende nok i søvn begge to. Da jeg vågnede sov Lene også, og min stive pik lå mellem hendes baller. Vækkeuret sagde kun 06:30, så det var stadig tidligt om morgenen og hele min familie sov. Jeg lagde min hånd på hendes hofte, mens min pik forsigtigt kørte ind mellem hendes baller.

Selvom jeg troede hun sov, begyndte hun nu at røre på sig. Hun rykkede sig endnu tættere på mig og jeg kunne høre hun stadig sov. Jeg trak forsigtigt hendes natkjole op hvilket afslørede hendes trusser, hvor min pik i mine boksershorts nu lå imod.

Jeg følte mig modig, nu hvor hun sov, og jeg trak nu mine boksershorts til side. Jeg lå nu der helt nøgen og trak nu igen hendes natkjole til side. Jeg skubbede forsigtigt min pik op imellem hendes baller igen og pressede den mod hendes trusser. Mens hun stadig sov, trak jeg forsigtigt hendes trusser til side.

Jeg kunne nu mærke hun vågnede op og jeg frøs fuldstændigt, mens min pik nu lå mellem hendes baller og hendes trusser var til side. Men hun lod som ingenting, og sagde hun havde det varmt, så hun ville lige tage sin natkjole af. Nu lå hun kun i sine trusser og jeg var nøgen. Hendes bryster der var den perfekte C-skål var nu til syne. Nu var jeg virkelig liderlig.

Jeg stak forsigtigt pikken ind mellem hendes baller igen og forsigtigt gennem hendes trusser. Min pik var virkelig stiv og jeg kunne mærke jeg snart ville komme, hvis jeg ikke stoppede. Det virkede dog som om hun godt kunne lide det, fordi hun begyndte nu at klemme hendes baller omkring min pik. Jeg kunne nu ikke lade være med at komme, så jeg sprøjtede en masser sperm ud på hendes trusser, der nu var våde.

Da jeg var færdig vidste jeg ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg troede hun blev sur, men hun rejste sig bare op og tog hendes trusser af. Så gik hun tilbage i sengen igen uden at se på mig. Jeg pressede nu min pik mod hendes røv igen, så den var begravet imellem hendes baller.

Jeg fornemmede nu at hun sov igen, imens jeg var lysvågen med pikken begravet i hendes nøgne røv. Jeg kunne slet ikke tro på det jeg havde gjort og at hun var gjort med til det. Senere vågnede vi og vi talte slet ikke om det mere den dag.

Den næste nat gik hun ind i værelset igen, nu kun iført trusser og en sports-BH. Hun var lidt overrasket over at jeg havde boksershorts på, og spurgte om jeg ikke hellere ville ligge mere behageligt. Jeg sagde ikke noget, men hun begyndte nu at tage tøjet af så hun var helt vågen og så lagde hun sig ned i sengen til mig. Jeg smed nu også boksershortsene, så vi beggevar nøgne. Denne gang vendte hun sig mod mig, så hendes bryster nu rørte mit bryst.

Hun begyndte nu at røre min pik, der igen var blevet meget stiv. Hun begyndte at køre pikken frem og tilbage og jeg rørte så hendes bryster. Bagefter tog jeg hånden ned til hendes fisse, som var helt glat. Hun begyndte at stønne da jeg rørte hendes fisse, mens hun fortsatte med at onanere med min pik. Jeg stak fingeren op i hendes fisse og det kunne hun lide, fordi hun fik straks en orgasme. Jeg kunne mærke hendes fisse stramme omkring min finger. Hun gispede og hendes ansigt viste at hun havde det dejligt. Bagefter kiggede hun på mig meget tilfredsfyldt.

Jeg stak nu pikken ned til hendes våde hul og stak den ind i hendes fisse, mens hun gispede. Jeg lagde mig ovenpå hende, så jeg kunne mærke hendes hjerte slå mod mit bryst. Jeg begyndte at kneppe hende, først langsomt og derefter hurtigere.

“kom i mig, sprøjt din varme sæd op i mig”, sagde hun så. Jeg kneppede hendes fisse hurtigt og hårdt og hun kunne mærke min pik dunke og spjætte inde i hende. Jeg gryntede og sprøjtede så min varme sæd op i hende.

Det ville blive en rigtig dejlig uge, når vi skulle sove sammen og det var ikke sidste gang vi gjorde dette.

FavoriteLoadingAdd to favorites

leave a comment

Create AccountLog In Your Account